ΣΕΤ spinning Shimano

ΣΕΤ spinning Shimano

Περιγραφή

ΚΑΛΑΜΙ SHIMANO CATANA 270 :Καλάμι SHIMANO spinning δίσπαστο. Κατασκευάζεται από το ίδιο υλικό με τα καλάμια Catana Spinning, με προοδευτική οργάνωση οδηγών το ψάρεμα γίνεται πιο ευαίσθητο από ποτέ. Ιδανικό για τεχνικές ψαρέματος που απαιτούν μεγάλη ευαισθησία για μικρού και μεσαίου μεγέθους ψάρια.:


ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ NEXAVE 3000: Ο νέος μηχανισμός Shimano Nexave 3000 Fe ήρθε για να προκαλέσει πάταγο στην μικρομεσαία κατηγορία, αφού πλέον ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα μηχανισμό Shimano με τεχνολογία Hagane Gear σε πραγματικά πολύ προσιτό κόστος. Ελαφρύς, πανίσχυρος, με πολύ δυνατά φρένα, και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής όπως αρμόζει σε έναν μηχανισμό της Shimano, είναι σίγουρο οτι θα αποτελέσει ένα απο τα Best Seller της χρονιάς. Με σύστημα κατανομής Varispeed II, σκελετό απο XT-7 υλικό, πομπίνα αλουμινίου Cold Forged Alouminium Spool, καθώς και ανοξείδωτα ρουλεμάν με την γνωστή αντοχή της Shimano. Το προϊόν καλύπτεται απο εγγύηση 36 μηνών. :

Τιμή:

Κανονική Τιμή: € 142,00

Ειδική Τιμή: € 110,00

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310650605

Ενα ολοκληρωμένο σετ ψαρέματος για την τεχνική του SPINNING που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και ταυτόχρονα χαμηλή τιμή!

Το καλάμι είναι 10-30 γραμμάρια

Μάρκα Shimano
Εγγύηση Όχι