ΣΕΤ ΚΑΛΑΜΙ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ - ΠΕΤΟΝΙΑ TRABUCCO ΓΙΑ SURF CASTING

ΣΕΤ ΚΑΛΑΜΙ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ - ΠΕΤΟΝΙΑ TRABUCCO ΓΙΑ SURF CASTING

Περιγραφή

Καλάμι AVALON POWER SURF: Νέο τηλεσκοπικό καλάμι 5 τμημάτων κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής άνθρακα. Το μήκος του είναι 4 μέτρα ενώ έχει 150 γραμμάρια action. To σώμα του καλαμιού είναι λεπτό και ενισχυμένο διαγώνια με σπιράλ από άνθρακα για την επίτευξη πραγματικής αξιοπιστίας. Ένα καλάμι οικονομικό το οποίο μπορεί να αντέξει σε ακραίες συνθήκες.


Μηχανισμός AVALON SURF 6500: Ένας μηχανισμός που αναπτύχθηκε για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τεχνική Surfcasting. Το μέγεθος του 6500 καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των αναγκών του ψαρέματος casting. Ο σχεδιασμός του είναι καλαίσθητος ενώ διαθέτει άκρως αξιόπιστα μηχανικά μέρη. Εξοπλισμένο με ένα ρουλεμάν το οποίο εξαιτίας της σωστής σχεδίασης και συναρμολόγησης προσφέρει αξιοπιστία και ομαλότητα λειτουργίας. Το σώμα του μηχανισμού είναι κατασκευασμένο από γραφίτη καθώς και η μπομπίνα του Το βάρος του μηχανισμού παρά το μέγεθος του είναι πολύ χαμηλό . Καλό επίπεδο φρένων που σίγουρα θα σας συναρπάσει συλλογιζόμενοι το επίπεδο τιμής του.


Πετονιά XP-LINE FUO CASTING: Σε κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα πολυ μαλακιά και δυνατή 300 μέτρα 0,35 χιλιοστά είναι κατεθείαν περασμένη πάνω στο μηχανισμό.

Τιμή:

Κανονική Τιμή: € 80,00

Ειδική Τιμή: € 65,00

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310650605
Σε πολύ καλή τιμή είναι το ιδανικότερο σετ για το ξεκίνημα κάθε αρχάριου ψαρά!
Μάρκα Trabucco
Εγγύηση Όχι