Καλάμι Trabucco CASSIOPEA EVO

Καλάμι Trabucco CASSIOPEA EVO

Περιγραφή


  • Φωσφορουχα μύτη

  • CX-2 Nano-Tek LRC. Η τελευταία γενιά Super High Modulus Carbon που παράγεται με μια αποκλειστική διαδικασία που επιτρέπει την παραγωγή εξαιρετικά καθαρών ινών άνθρακα με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε ρητίνες. Ένα τέτοιο καθαρό υλικό ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη μηχανική απόκριση στο στρες, οπότε είναι πολύ υψηλότερο από τον άνθρακα που συνήθως χρησιμοποιείται για την κατασκευή καλαμιών αλιείας και έχει πολύ χαμηλή ειδική βαρύτητα. Το τελικό αποτέλεσμα που δίνεται από την τεχνολογία αυτή είναι αυτά τα εξαιρετικά αποτελεσματικά και εξαιρετικά ελαφριά καλάμια ψαρέματος.

  • Fuji Alconite Guides. Το συγκρότημα οδηγών της Fuji Alconite είναι το καλύτερο στην αγορά! Το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι που υποστηρίζεται από πέτρα Alconite (σκληρό και απόλυτα ομαλό) παρέχει την καλύτερη ολίσθηση της πετονιάς.

  • Fuji Gold Reel Seat.Στη σειρά MN, επιλέξαμε μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα και σαν βάση μηχανισμού χρησιμοποιήσαμε την εξαιρετικά αξιόπιστη χρυσή ετικέτα Fuji Dnps, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από γραφίτη, προσφέρει μεγάλη δύναμη, εργονομική και σχεδιασμένη για να διαρκεί περισσότερο.

Τιμή:

Κανονική Τιμή: € 450,00

Ειδική Τιμή: € 400,00

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310650605
ΜΗΚΟΣ ΒΑΡΟΣ ΥΛΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ACTION Ύψος Κλειστό
4.20 m  540 gr CX-2 Nano Carbon Tek

Fuji Alconite

max 300 gr 1.45 m
Μάρκα Trabucco
Εγγύηση Όχι