ΣΕΤ ΚΑΛΑΜΙ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ - ΝΗΜΑ SHIMANO ΓΙΑ TAI RUBBER

ΣΕΤ ΚΑΛΑΜΙ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ - ΝΗΜΑ SHIMANO ΓΙΑ TAI RUBBER

Περιγραφή

ΚΑΛΑΜΙ GRAPPLER BB B632 : Η σειρά Grappler ενσωματώνει την κατασκευή Shimano X High Power X Blank και η χρήση τεχνολογίας άνθρακα CI4 + αυξάνει την ισχύ και την ευαισθησία. Ενώ τα Fuji Components όπως και οι οδηγοί από ανοξείδωτο άξονα K, τα πιασίματα EVA βαρέως τύπου, η βάση μηχανισμών Fuji DPS και TCS και οι οδηγοί Fuji MNSG (οδηγός ωκεανού) χρησιμοποιούνται όλοι για να ολοκληρώσουν τη σειρά Grappler στα υψηλότερα πρότυπα. Δοκιμασμένο και αναπτυγμένο στην Ιαπωνία από μερικούς από τους καλύτερους κατασκευαστές καλαμιών παγκοσμίως, αυτά τα καλάμια έθεσαν το πρότυπο στην υπεράκτια αλιεία..


ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ GRAPPLER BB :Το νέο Grappler BB έχει σχεδιαστεί κυρίως για jigging με ένα ελαφρύ σώμα κατασκευασμένο από το αποκλειστικό υλικό CI4 + της Shimano για τη μείωση του συνολικού βάρους και την ελαχιστοποίηση της κόπωσης όταν κάνετε jigging για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση στη μάχη με τα ψάρια, το Grappler BB έχει μια μακρά διπλή λαβή 51 mm, με λαβές EVA, που αυξάνει τη ροπή και βελτιώνει την ισχύ περιέλιξης. Ο τέλειος συνδυασμός για τη σειρά καλαμιών Grappler BB , αυτός ο εξειδικευμένος μηχανισμός έχει φρένα άνθρακα που μπορεί να εφαρμόσει έως και 5.5kg δύναμης βοηθώντας τον ψαρά να σηκώσει γρήγορα ένα ψάρι απο το βυθό..


ΝΗΜΑ POWER PRO SUPER 8 SLICK : Tο νήμα Super 8 Slick είναι ένα πολύ μαλακό νήμα 8 κλώνων. Η δομή 8 κλώνων προσφέρει ένα απίστευτα δυνατό, κυκλικό νήμα που μας δίνει την αίσθηση απαλότητας της μισινέζας. Η απαλη του υφη δίνει την δυνατότητα καλύτερων ρίψεων. Εξαιρετική αντιστοιχία δύναμης / διαμέτρου.

Τιμή:

Κανονική Τιμή: € 530,00

Ειδική Τιμή: € 475,00

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310650605

Ενα ολοκληρωμένο σετ ψαρέματος για την τεχνική του TAI RUBBER για όσους θέλουν την απόλυτη ποιότητα στα χέρια τους!

Το καλάμι είναι μονοκόματο και έρχεται σε  45-150 γραμμάρια

Ο μηχανισμός υπάρχει σε αριστερό και δεξιό χερούλι

Νήμα μπορείτε να επιλέξετε απο 0.15, 0.19, 0.23, χιλιοστά και κάθε καρούλι ειναι 275 μετρα

Μάρκα Shimano
Εγγύηση 3 χρόνια