Μηχανισμός Ryobi SMAP 5000

Μηχανισμός Ryobi SMAP 5000

Περιγραφή

Νέοι μηχανισμός “SMAP” της εταιρίας RYOBI, σχεδιασμένοι με ιαπωνικές προδιαγραφές. Ο SMAP διαθέτει στιβαρό σώμα από γραφίτη και πομπίνα αλουμινίου, και είναι κατάλληλος για ψαρέματα spinning, αλλά και βάρκας. Αν και οικονομικός, ο μηχανισμός αυτός καταφέρνει να έχει άριστη σχέση τιμής-ποιότητας, φτάνοντας τα standards των κορυφαίων μηχανισμών της κατηγορίας του.

Οι SMAP αποτελούν ιδανικό εργαλείο τόσο για νέους όσο και για έμπειρους ψαράδες, προσφέροντας υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή. Διαθέτει γραμμικά φρένα που προσφέρουν εξαιρετικό στρώσιμο της πετονιάς/νήματος, ενώ παράλληλα καθιστούν τη λειτουργία του ομαλή. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο γραφίτη, συνδυάζοντας, έτσι, μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα και χαμηλό βάρος. Μπορείτε να τοποθετήσετε τη λαβή δεξιά ή αριστερά για μέγιστη άνεση.

Ο κύριος άξονάς του είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, για υψηλή αντοχή στη φθορά και τη διάβρωση. Με εξαιρετικά λεπτή, όμορφη σχεδίαση, και 6+1 ανοξείδωτα ρουλεμάν για να αποφευχθεί η σκουριά. Στη συσκευασία θα βρείτε το μηχανισμό μαζί με μια πάνινη θήκη για ασφαλή μεταφορά
Τιμή:

Κανονική Τιμή: € 60,00

Ειδική Τιμή: € 55,00

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310650605
ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΡΕΝΑ ΣΤΡΟΦΕΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΒΑΡΟΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
SMAP 5000 7.5kg 5.0:1 6+1 415gr 0.330mm/200m
Μάρκα Ryobi
Εγγύηση Όχι