Μηχανισμός Pregio Baitcasting HONEST 100 L-R

Μηχανισμός Pregio Baitcasting HONEST 100 L-R

Περιγραφή

Ο Honest είναι κατασκευασμένος και αυστηρά μελετημένος για τις τεχνικές ψαρέματος της χώρας μας,όπως άλλωστε και ότι αφορά γενικά την Pregio.
Πιο συγκεκριμένα με αυτόν τον μηχανισμό θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τεχνικές της βάρκας όπως,καθετή,καλαμαροψάρεμα, τσαπαρί,αλλά ειδικότερα την τόσο αποδοτική όσο και απαιτητική σε εξοπλισμό όπως το Tai Rubber.
Η υψηλή του ταχύτητα, και η μεγάλη του μανιβέλα, θα μας βοηθήσει πολύ στην γρήγορη και εύκολη επαναφορά των δολωμάτων μας από τα βαθιά,όπως και στο γρήγορο ανέβασμα των ψαριών στην βάρκα.
Τα ρυθμιζόμενα μαγνητικά του φρένα δεν θα αφήσουν το νήμα μας να μπερδευτεί ποτέ,ενώ αντίθετα θα δώσει μια όμορφη και σωστή κάθοδο των free slide μας προς τον βυθό,ενώ η εύκολη αφαίρεση της πομπίνας μας από το πλάι για την αλλαγή της με μια άλλη,περνάει το ψάρεμα μας σε άλλο επίπεδο.
Τέλος το πολύ χαμηλό του βάρος σε συνδυασμό με τα 5 ανοξείδωτα σφραγισμένα ρουλεμάν του ακριβείας,θα μας δώσουν πολύ παραπάνω ώρες στο ψάρεμα μας,αφού δεν θα μας κουράσουν με τίποτα καθ όλη την διάρκεια του ψαρέματος.
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την απίστευτη τιμή του,τότε το όνομά του όντως είναι αυτό που του αρμόζει.


Τιμή:

Κανονική Τιμή: € 79,00

Ειδική Τιμή: € 70,00

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2310650605
ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΦΡΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
5 6.2:1 70 cm 4 kg 220 gr 0,16 mm / 300 m
Μάρκα Pregio
Εγγύηση Όχι